Matematik- og naturfagslærer søges til engageret skole i udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skolens værdier – mere end det faglige

Nørre Snede Skoles vision er; ”Vi ser hinanden”, og den udleves hos os gennem værdierne fællesskab, trivsel, anerkendelse og nysgerrighed. Det betyder også, at skolegangen hos os er præget af meget mere end alene det faglige udbytte i folkeskolens fag. Som elev på Nørre Snede Skole skal man også have mulighed for at lære, at være den del af forpligtende fællesskaber, at være nysgerrig og tage ansvar for fællesskaber og for sin skolegang, og med tiden skal man også blive klar til at have modet og lysten til livet uden for skolen. 

Vi søger en matematik- og naturfagslærer med fagene fysik/kemi og biologi til en fast stilling i udskolingen. Vi ser gerne en profil som nu eller måske fremadrettet også vil have mod på også at indgå i et team som klasselærer på en årgang.

På Nørre Snede Skole brænder vi for de gode læringsmiljøer og for de tætte relationer til hinanden – både børn og voksne. Skolens vision; ”Vi ser hinanden” går igen i hele den måde, vi tænker skole på. Vi er nysgerrige på egen og hinandens praksis, vi er anerkendende i vores tilgang til hinanden, og for os er fællesskab og trivsel helt centralt for et godt skoleliv. 

Ser du også udviklingspotentialet hos ALLE elever, og har du lyst til at indgå i et bredt, ligeværdigt samarbejde med det øvrige pædagogiske personale på en skole i udvikling, så er Nørre Snede Skole også for dig.

Stillingen er på 37 timer. 


Du kan genkende dig selv i disse udsagn:

 • er uddannet lærer
 • er pædagogisk ambitiøs og fagligt velfunderet
 • brænder for at være lærer og elsker at undervise
 • har fokus på god klasseledelse og motivation af alle elever
 • kan bringe din høje faglighed i spil til gavn for skolens elever og i samarbejdet med kolleger
 • kan arbejde selvstændigt og i team
 • har gode samarbejdskompetencer til elever, forældre, kolleger og ledelse

Vi tilbyder:

 • dejlige børn
 • en dygtig, engageret medarbejdergruppe og et rigtig godt arbejdsmiljø
 • en skole der kendetegnes af udvikling
 • et godt forældresamarbejde
 • gode fysiske rammer med mulighed for en varieret undervisning
 • en arbejdsplads med fokus på trivsel for alle - børn som voksne
 • humor og et smil på læben

Du vil være en del af et team og en afdeling bestående af både unge og mere erfarne kolleger.

 

Om skole og vores pædagogiske arbejde
På Nørre Snede skole har vi ca. 350 elever fordelt på indskoling, mellemtrin, udskoling og en intern base-afdeling, og vi er en skole i vækst. Vi er nu ca. 45 ansatte, og du kan blive en del af dette unikke fællesskab. 

Vi har et bredt elevgrundlag – det ser vi kun som en stor ressource, da det skaber god diversitet i hverdagen. Mange af vores børn og unge kommer fra Nørre Snede by, men mange kommer også med busser fra oplandet omkring skolen. 

Vores engagerede medarbejdere, skolebestyrelsen og ledelsen samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes faglige og sociale udvikling. 

Vi har de seneste år arbejdet med systemisk trivsel, og har med udgangspunkt i systemteorien udviklet vores egen NSS-sparringsmodel, som vi anvender til drøftelser af både elever og klasser.

Det seneste år har vi arbejdet med meddelelsesbogen under overskriften ”Det eleverne skal have med fra Nørre Snede Skole”. Det har været et tværgående samarbejde mellem forældre, medarbejdere og elever, og vi er godt på vej med en lokal forankret meddelelsesbog.

Kommende skoleår fører de seneste års arbejde videre i samarbejde med bl.a. Rasmus Alenkær, og vi skal sammen sætte fokus på begrebet pædagogisk værtskab. I værtskabet ligger udmøntningen af, hvordan vores børn og unge mennesker modtages og mødes professionelt af skolens personale. Værtskabet består bl.a. i at invitere alle ind i fællesskaber. Både skolens store fællesskaber for de elever, som kan overskue det, men også have blik for elever, som har det bedst med små fællesskaber og tæt tilknytning til få venner eller voksne. 

Vi glæder os til at se, hvordan det leves ud i praksis, og til at få dig med til at tænke vores tanker omkring den spændende opgave. 

Vi arbejder mod at blive en ordblindevenlig skole. 
 


Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er fast med ansættelse fra d. 1. august 2024. 
Aftale om løn og ansættelsesvilkår sker ifølge gældende overenskomst.

Ansøgningen vedlagt relevante uddannelsespapir, udtalelser og bilag, uploades så den er os i hænde senest d. 23/6-2024 kl. 23:59.

Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt onsdag den 26/6-2024.
Ved ansættelse forbeholder Ikast-Brande Kommune sig ret til at indhente børneattest efter ansøgerens samtykke.
 
Hvis du vil vide mere om skolen, så ring til skoleleder Karl Plougstrup-Petersen 40329677/99605601 eller viceskoleleder Jacob Meier 30670444/99605602. 
Vi vægter højt, at du aflægger skolen et besøg. 
Du kan aftale besøg ved at ringe til skolen på tlf. 9960 5600 eller ved at kontakte Karl og Jacob direkte. 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ikast-Brande Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ikast-Brande Kommune, Skovbakken 7, 8766 Nørre Snede

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063082

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet